Zene

Keresés ebben a blogban

2010. január 10., vasárnap

Lonka: Újévi köszöntő ( még mindig a nosztalgia jegyében)

Kedves klubtagok!

Boldog új évet mindenkinek, mind a 363 tagnak, akik jól megférnek egy helyen. Kívánok minden szépet és jót azoknak, akik még sosem szólaltak meg ezen az oldalon, mert ők a többség, és nagyon fontos, hogy vannak, biztosan ott vannak ők, ahol a klub névadóját látni, hallani lehet. És minden jót azoknak, akik csendes tagként élnek itt, de olvasnak az üzenőfalon, de választ már nem írnak. Békességet az új évben mindazoknak, akik csak azért jönnek, hogy informálódjanak, és esetleg ezeket az infókat tovább vigyék.
Sok szerencsét mindazoknak, akik egy kékebb oldalról ide is benéztek, és ittragadtak, mint régi ismerősök. És boldog új évet azoknak, akik néha megszólalnak, majd sokáig hallgatnak.
És szép évet a B középnek, sose hagyjon el minket az akaratunk, ha fáradtak is vagyunk, jöjjünk, adjunk hangulatot ezeknek az oldalaknak.
Balogh Móni, gyere felénk, rég olvastunk már, Margó, fontos ám a te szereteted, amely sugárzik, és ellentmondást nem tűrően isteníted Imit, és tedd ezt továbbra is. Márta, kívánom neked, hogy egyszer legyen alkalmad Istvánt hallgatni úgy, ahogy nagyon szeretnéd. ,Zsóka gyere, egészséget, békességet a jövő esztendőben és hévízi álmaid valósuljanak meg.
Hudák Anita, egészséget, és boldogságot, Fótos Éva, hozzon az új év könnyebbséget, múljanak felőletek a gondok, és legyen múlt idő a betegség, amivel küzdötök.
Pálma! szép évet, örömet, és továbbra is legyél köztünk a józanság az esetek 90%-ban, és a fönnmaradó 10%, pedig hidd el, nem tragédia. Mónika! Boldog új évet, és hitet, mindabban, amit szeretsz, és merj kilépni többet a háttérből. Rád fontos feladat vár, meg kell tanuld még az utat sok reménybeli helyszín felé, ahol összegyűlünk. És folytasd tovább a gyűjtögetést!
Vanya Évi! Örömet hozzon neked az új esztendő, sikeres vizsgákat, és kívánom, hogy juss el velünk mindenhová, ahol fellépések lesznek. Közben gondolkodj, otthon melyik panziót ajánlod nekünk szállásnak, mert a látogatásra, bízom benne sor kerül. És erősödjön a türelmed, valamint tudd elfogadni azt, ami ellen nem tudsz tenni. Köszönöm, hogy mindig befogadsz ágyrajárónak.
És én? hát mindezeket magamnak is kívánom, és azt, hogy legyen alkalom, ahol készülhet kép, fotó, felvétel, montázs, és ilyenek. Jó lenne, ha nem kellene csalódni sem bennetek, sem abban az emberben, akiért itt vagyunk. Kívánom, legyetek itt esténként továbbra is, mindnyájan, mert már nagyon unnám magam nélkületek.
Imi! nagyon boldog új évet, sikereket, sok szeretetet, a nagy álmok váljanak valóra, vagy kerülj egyre közelebb hozzájuk. Legyen zenekar, az nagy ötlet, és nagy sikert fog hozni, de egyéb szempontból is váltsa be a hozzá fűzött reményeket. Maradj ilyen, kívánom, sose szállj el a sikertől, és természetesen viselj minket továbbra is el! Ez fontos! Legyél egészséges, és legyen módod pihenni is! És éjfélkor biztos eszedbe jut, ahogy nekünk is, már csak egy év, és szabad vagy. Mi biztos gondolunk rád koccintáskor!
Lonka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése