Zene

Keresés ebben a blogban

2010. január 10., vasárnap

Üdvözlet az olvasónak

Kedves Olvasó!

Szeretettel üdvözöllek!

Bizony, hosszú idő telt el azóta, hogy az első hírek érkeztek az MTV1 új műsoráról, majd a szerepválogatók után, a döntőket végigizgulva, kiderült a végleges szereposztás. Mindannyiunk fülében cseng a mondat -"valami csak jut nekem is- "mondta Imre, és jutott. Koppány szerepe az István, a király jubileumi előadásában, és az előadás sorozatban. Sorozat, amely 53 előadást ért meg eddig, bejárva számos színpadot, sportcsarnokot, határainkon innen, és túl.
A szeretetből bőven jutott a szereplőknek, és sokak szívébe lopta be magát Vadkerti Imre, közvetlenségével, kedvességével, csibészes mosolyával és gyönyörű hangjával. Ma már nemcsak ez a darab ad ismertséget neki. Rajongó tábora egyre bővül.
Számos fórum, klub, oldalain találkozhatunk Imi rajongóival, tisztelőivel. A VIBK létrejöttét, elindulását az elmúlt időszak baráti összefogása indokolja. Hány előadásra, fellépésre jutottunk el, segítve egymást! Ma már magánéletünkben is barátoknak vallhatjuk magunkat. A társaság bővült, és remélem egyre többen fogjátok ezeket az oldalakat olvasni, és fogtok társaságunkhoz csatlakozni.
Szeretettel várok mindenkit. Aki nem tagja egy rajongói közösségnek sem, vagy akár mindegyikben regisztrált.
Oszd meg velünk élményeidet, híreidet, gondolataidat, ötleteidet. Bízom benne, sok alkalmunk lesz Imit színpadon látni, és ezek az együtt megélt események közösséggé formálnak minket.
Tehát várok mindenkit , határainkon innen, és túl, vagyis széles e hazából!

Lonka

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése